Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα, απορία ή ερώτηση σχετικά με το geodata.gov.gr μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@geodata.gov.gr.

 

Θέλετε να συμμετάσχετε στην προσπάθεια για την εξάπλωση του geodata.gov.gr; Πιστεύετε στα ανοικτά δεδομένα;

Μπορείτε να βοηθήσετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους!

  •    Αν δουλεύετε στην ευρύτερη δημόσια διοίκηση και μπορείτε να διαθέσετε τα γεωχωρικά σας δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας ! Ακόμη και αν τα δεδομένα σας δεν είναι σε σωστή μορφή, δεν έχουν μεταδεδομένα ή είναι απλά σε ένα λογιστικό φύλλο με διευθύνσεις ή νομούς, δεν έχει σημασία! Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τα προσφέρετε προς τους πολίτες.
  •    Αν χρησιμοποιείτε γεωχωρικά δεδομένα για τις σπουδές, τη δουλειά σας, ή απλά ως ασχολία, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε δεδομένα από το geodata.gov.gr. Πείτε μας για το πως τα χρησιμοποιείτε, που σας βοήθησαν ή τι προβλήματα ανακαλύψατε. Όλα τα σχόλιά σας θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε το geodata.gov.gr και να προσφέρουμε περισσότερες υπηρεσίες.
  •    Αν αναπτύσετε διαδικτυακές υπηρεσίες, δείξτε μας πως τα ανοικτά γεωχωρικά δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Τι μπορεί να κάνει η δημόσια διοίκηση για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση του πολίτη; Πως μπορείτε να συνδυάσετε τα δεδομένα με έξυπνους τρόπους; Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη της χώρας;
  •    Αν έχετε απλά μια καλή ιδέα για υπηρεσίες που θέλετε να αναπτύξουμε, είμαστε στη διάθεσή σας!